Bestway Familiebad fast set  met pomp 305x76cm

Met zonder jas naar buiten!

Eindelijk zijn er weer de warme zomerse dagen waarbij kinderen ‘met zonder jas’ naar buiten kunnen rennen! Bal onder de arm voor een potje voetbal of ‘viervakken’ met de buurtkinderen. Daarna afkoelen in het buitenzwembad en rozig van al het spelen naar bed. Niets is fijner dan dat! (meer…)

Is het erg om het ontbijt over te slaan?

De een krijgt geen hap door zijn keel ’s morgens, de ander kan niet zonder. Is het echt zo ongezond als, bijvoorbeeld door tijdgebrek, het ontbijt er geregeld niet van komt? Of kun je dat ochtendboterhammetje best missen? Ontbijt op bed met moederdag, is dat nog  wel een goed idee? (meer…)

Onderhoud je opblaasbare zwembad

Nog even wachten maar zodra het warmer weer wordt is het de hoogste tijd om een opblaasbaar zwembadje aan te schaffen. Altijd weer fijn als deze in de tuin staat maar nu willen we er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben! Hierbij enkele tips voor het onderhoud van een opblaasbaar zwembad: (meer…)

Relax! Tips voor een ontspannen vakantie

De reis is geboekt, de vakantiedagen opgenomen en de tas (bijna) gepakt. Toch kun je dat gehaaste gevoel niet van je afschudden. Je gaat lekker weg, maar hoe zorg je ervoor dat je niet als opgewonden standje naar je vakantieoord afreist? Met onze tips ga jij op ultiem ontspannen op vakantie! (meer…)

Aantal woninginbraken piekt in Os

OSS – Inbrekers hebben het voorzien op huizen in de gemeente Oss. In de eerste week van maart kreeg de politie in totaal 18 meldingen binnen uit 7 kernen. Twee mannelijke verdachten uit Ede zitten vast. Van de meldingen kwamen er 9 uit de stad Oss, 4 uit het stadje Megen en de rest uit de dorpen Berghem, Lith, Overlangel, Haren en Herpen. (meer…)

Vijf activiteiten rond het kampvuur

Tijdens een kampeervakantie kan een kampvuur op een vuurschaal natuurlijk niet ontbreken. Je kinderen zullen het sowieso prachtig vinden! Hoe vaak mag je nu buiten een vuurtje maken en er lekker marshmallows boven roosteren? En wat is er gezelliger dan een lied of verhaal om de saamhorigheid te versterken? (meer…)