Waterglijbaan

Met zonder jas naar buiten!

Eindelijk zijn er weer de warme zomerse dagen waarbij kinderen ‘met zonder jas’ naar buiten kunnen rennen! Bal onder de arm voor een potje voetbal of ‘viervakken’ met de buurtkinderen. Daarna afkoelen in het buitenzwembad en rozig van al het spelen naar bed. Niets is fijner dan dat!

Kinderfeestjes

Ook is dit een fijne tijd om kinderfeestjes te vieren. U kunt er heerlijk op uit met de kinderen maar thuis spelletjes spelen vinden ze vaak net zo leuk. Wat dacht u van een echte waterglijbaan in de tuin of een spannend dartspel voor buiten? Tussendoor een ijsje of limonade met een cakeje, dat vinden de kinderen heerlijk. En allemaal weer verder spelen op de schommelband of op de trampoline is een feest op zich.

Helaas hebben we niet altijd zomers weer tijdens een kinderfeestje. Gelukkig zijn er ook genoeg leuke activiteiten die binnen gedaan kunnen worden. Neem nou het Bingospel. Niets is spannender om Bingo te spelen, zeker als er leuke prijsjes te winnen zijn. Wie heeft als eerste Bingo en is het geen valse Bingo?! Anders moet de jarige natuurlijk toegezongen worden!

BBQ

Samen met vrienden of familie barbecueën is niet alleen gezellig, het geeft je ook het ultieme zomer gevoel. Heerlijk de tijd nemen om de gerechten samen klaar te maken en daarna de tuin leuk aankleden. Tafel dekken, kaarsjes aansteken en genieten van het eten en elkaar. Daarbij is een goede BBQ, lekker en gezond eten geen overbodige luxe.
Heeft u geen zin om zelf aan de slag te gaan dan kunt u bij een cateringsbedrijf, bij u in de buurt, een BBQ-kok huren. Dan hoeft u alleen nog maar te genieten van het eten en het gezelschap.

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *